post

Новият чипсет от среден клас Snapdragon 7 Gen 1 може да дебютира с OPPO Reno 8, предполага Gizmochina. Според Digital Chat Station устройството ще е телефон на OPPO с номер на модела PGAM10.

Чипсетът Snapdragon 7 Gen 1 е позициониран под Snapdragon 8 Gen 1, който в момента захранва почти всички флагмани на пазара. Това обаче не означава, че Reno 8 ще бъде бавен.

Digital Chat Station смята, че устройството ще е оборудвано с 6.55 инчов OLED дисплей с резолюция 2400 х 1080 и 120 Hz честота на опресняване. Очаква се то да предложи сензор за пръстови отпечатъци под екрана и 4500 mAh батерия с поддръжка на 80W бързо зареждане VOOC на OPPO.

По отношение на камерите, според слуховете Reno 8 ще има 32 мегапикселова селфи камера и 50 мегапикселов основен сензор на задната. Освен това се предполага, че телефонът ще е оборудван с персонализирания процесор за обработка на изображени на компанията MariSilicon X, представен с OPPO Find X5 Pro, който повишава производителността при слаба осветеност и скоростта на обработка на снимките.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *