post

HMD Global представи множество нови смартфони по време на CES 2022, но това не са флагманите, които феновете на марката очакваха. Докато чакаме нов топ модел Nokia обаче, можем да поговорим за друго достъпно устройство, което вероятно ще дебютира много скоро.

Наследникът на Nokia G20, необявеният G21, току що беше разкрит в поредния теч. Същото устройство, което беше забелязано във FCC, сега се появи на сайта на руски търговец на дребно.

Според информацията Nokia G21 ще има 6.5 инчов HD+ 1600 х 720 пиксела дисплей, 1.6GHz осемядрен процесор, 4GB RAM, 64/128 GB разширяема памет, тройна основна камера 50+2+2 мегапиксела и 8 мегапикселова селфи камера. Устройството ще поддържа Dual-SIM, LTE, WiFi, NFC, GPS/AGPS/Glonass/Baidou, ще има масивна 5050 mAh батерия с технология за бързо зареждане и USB-C порт.

Няма информация с коя версия Android ще работи Nokia G21, но знаем, че смартфонът ще се предлага в два цвята – Blue и Dusk, поне що се отнася до Русия. Няма и конкретна дата, на която устройството ще бъде пуснато, но фактът, че вече се появи на сайта на търговеца сочи, че стартът му не е далеч.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *