post

На 25 ноември в Пловдив предстои IT конференция с благотворителна кауза PlovDev 2023 в подкрепа на СООПН. Организаторите от Proxiad SEE издават, че в 11-ото издание на форума ще бъдат обсъдени теми в областта на софтуерното инженерство, блокчейн технологията, телемедицината, киберсигурността, ролята на AI в практиката и в ежедневието и други. Лектори и участници в дискусионния панел ще бъдат професионалисти в сферата с богат експертен опит. На страницата на събитието plovdev.com можете да се запознаете с имената и темите в програмата.

Събитието е целодневно и включва 7 лекции и един дискусионен панел, разпределени в сутрешен и следобеден блок, с кафе паузи и възможност за посещение на щандовете на партньорските компании.

Каузата, зад която застават от технологичната Proxiad SEE, е подкрепа на Сдружението на олимпийските отбори по природни науки (СООПН). То подпомага подбора и подготовката на националните олимпийски отбори по природни науки чрез обучения, лабораторни занимания и специализирана подготовка по съответните научни дисциплини.

Интересът към събитието нараства с приближаването на датата и организаторите приканват желаещите да заявят своя билет на plovdev.com поради ограничения брой места. 

PlovDev дава възможност на посетителите да усвоят нови и полезни знания, като същевременно подкрепят образованието в България и представянето на младите надежди в най-престижните международни конкурси по природни науки. Следете новостите около събитието, което ще се проведе на живо в кино “Arena IMAX”, мол “Марково тепе” на сайта и в профилите на PlovDev в LinkedIn, Facebook и Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *