post

До 50% енергоспестяваща и екологична технология за комбинирано инфрачервено и конвекционно отопление с минималистичен дизайн

 

AENO, млада и динамична марка за интелигентни домакински уреди, разширява продуктовата си линия и представя дизайнерския, екологичен, интелигентен отоплителен уред, с енергоспестяващ инфрачервен и конвекционен метод на отопление и ниска консумация на енергия – AENO Премиум Интелигентен Еко Конвектор. Разработен е и се произвежда в Европа, Полша.

Благодарение на енергоспестяващата, инфрачервена технология отоплителният уред AENO е с 50% по-ефективен от други видове отоплителни уреди и методи на отопление (климатик, подово отопление, централно отопление). Отоплителният уред е подходящ за отопление на помещения с площ до 30 m2. Насладете се на удобството на интелигентното равномерно отопление, като изберете нагревател за вашия апартамент, къща, офис, кафене, ресторант или хотел.

AENO Премиум бързо и ефективно използва цялата мощност от 700 W, без да губи топлина и пари. След като помещението се затопли до зададената температура (комфортната температура е около 24 градуса по Целзий), отоплителният уред се изключва автоматично, без да се разхищава допълнителна електроенергия. Поддържането на температурата в помещението винаги е по-евтино, а уредът дава възможност да спестите електроенергия и пари, като в същото време се наслаждавате на комфортно затоплен дом през целия отоплителен сезон.

Нагревателят AENO работи без издухване на въздух и вдигане на прах. Той не отделя замърсители, миризми и шум. Инфрачервеният електрически нагревател AENO не изсушава въздуха и не изгаря кислород в къщата. Така се запазва актуалният баланс на влажността в помещението за благосъстоянието на цялото семейство.

 

Това е дизайнерски нагревател, който се вписва идеално във всеки стил на интериора. Изработен е от първокласни материали и с минималистичен дизайн – 11-милиметров корпус от закалено стъкло с алуминиеви крачета. Потребителят може да избере черен или бял цвят. Независимо дали искате да го направите невидим (бяло на бяло), или да акцентирате (черно на бяло), неговият стил ще се запази. Този модел се вписва във всеки дом или офис, спестява пари, осигурява здравословен живот и благополучие на обитателите.

Потребителят може да управлява отоплителя от всяка точка на света с помощта на удобното мобилно приложение AENO. Където и да се намирате, имате достъп до пълното меню с опции за работа с устройството, включително включване/изключване, регулира температурата на панела от 60°C до 120°C, задаване на температура в помещението, създаване на график за отопление и много други:

Устройството е безопасно за деца и животни. Оборудван е с детски заключващ механизъм, за да сте спокойни, дори ако отоплителният уред е поставен в детската стая. Бутонът за заключване на включването/изключването в мобилното приложение гарантира, че детето ви няма да включи нагревателя по погрешка.

Отоплителят AENO има защита срещу падане. В случай на падане той се изключва автоматично, започва да алармира и изпраща известие на смартфона.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *