post

Над 3800 уникални онлайн зрители се включиха в безплатната конференция за дигитален маркетинг DigitalPRO Conf 2023, която се проведе на 24 и 26 юни. Едновременно на живо лекциите гледаха над 850 oнлайн зрители. Организаторите информират още, че за двата дни са реализирани над 14 500 видео гледания и са извършени повече от 2050 реакции (коментари и харесвания).

“За поредна година организирахме най-голямата безплатна онлайн конференция за дигитален маркетинг в България. Много сме щастливи за големия интерес, който проявихте към събитието. Резултатите доказват успеха му и се надяваме отново да сме надхвърлили очакванията ви. Искрени благодарности и на всички лектори, които се присъединиха и споделиха последните тенденции, иновации и стратегии в дигиталния маркетинг” – споделя Стилиян Запорожанов.

В първия ден на конференцията най-голям интерес предизвикаха лекциите на тема: A.I. Революция, Facebook & Instagram, TikTok & Youtube, Google Ads & SEO и др. Във втория ден голям зрителски интерес отбеляза безплатното онлайн обучение за начинаещи, които искат да започнат кариера в дигиталния маркетинг или имат по-малко от 1 година опит.

Зрителите оцениха високо онлайн лекцията “Революцията във видео съдържанието: Ролята на A.I.”, която предостви информация за най-ефективните A.I. инструменти за видео съдържание, както и демонстрация на създаването на A.I. генерирано видео.

“От тази година ще имаме равен ранкинг за видео съдържание и статични визии” – съобщи лекторът Виктор Динев, който се включи в конферснцията с лекция на тема “Новости и добри практики в Instagram през 2023”.

“Успехът в социалните мрежи се уповава 80% на човешката психология и 20% на разбирането на технологиите” – добави от своя страна Храбрен Банков, който говори пред зрителите на конференцията за новостите и добрите практики в YouTube през 2023 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *