post

От 9-и ноември клиентите на Мтел могат да намерят иновативния LG Bello II в магазините на телекома в цялата страна. Цената му е 1 лев в брой с абонаментния план Мтел безкрай 40. Условията важат при подписване на двугодишен договор.

Смартфонът участва в специална промоция, свързана с партньорството на Мтел и Viber. Всеки потребител, който закупи LG Bello II от телекома до 31 януари 2016 година, ще получи и комплект с обемни стикери на Viber, които ще може да залепи на смартфона си, чантата или на друг аксесоар, който използва.

Характеристиките на устройството не отстъпват по нищо на другите продукти в неговия сегмент. В допълнение към големия 5-инчов дисплей, LG Bello II има 5-мегапикселова задна и 2-мегапикселова предна Selfie камера. Освен това той разполага с най-добрата за класа си сменяема батерия от 2,540mAh, която осигурява достатъчно мощност, за да поддържа всички най-модерни функции на смартфона.

LG Bello II прави заснемането на страхотни селфита много лесно чрез патентовани функции като Gesture Shot и Selfie Flash. Gesture Shot функцията позволява на потребителите да заснемат селфита без натискането на бутон, а просто чрез отваряне и затваряне на ръката пред камерата. Selfie Flash превръща дисплея на телефона в мека светкавица за заснемане на по-майсторски и прецизни портретни снимки.

Всички тези функции са интегрирани в корпус с елегантен дизайн, за направата на който са използвани първокласни материали, добавящи стил и издръжливост. Шарката от фини нишки акцентира металния ръб, а многопластовият елемент създава уникален визуален ефект на задния капак, като едновременно с това подобрява захвата и текстурата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *