post

Мтел пусна на пазара смартфона Huawei P9 Lite заедно с новата стилна смарт гривна Huawei Color Band A1 в комплект с две каишки за нея за 9.99 лева на месец. Промоцията е валидна от 1 септември до 30 септември при подписване на абонаментен план Мтел безкрай 3XL. Пo този начин потребителите ще могат да получат един от най-популярните смартфони в средния клас, в комбинация с новата стилна смарт гривна на китайския производител.

Huawei Color Band A1 разполага със специален UV сензор. Той отчита силата на слънчевите лъчи и когато тя е над определени нива гривната известява своя притежател, че е добре да използва слънцезащитен крем. Гривната известява потребителите за входящи разговори и съобщения чрез LED светлина и вибрации. Huawei Color Band A1 има възможност за смяна на каишката, като клиентите, които се възползват от промоцията за смарт гривната, ще получат и безплатно две стилни каишки. Гривната може да издържа на прах и намокряне.

Huawei P9 Lite е бюджетният вариант на P9 на китайския производител и предоставя доста функции, които може да се намерят във флагманските модели на други марки като сензор за пръстов отпечатък, алуминиева рамка и осемядрен процесор. Смартфонът се представя от новият глобален посланик на Huawei – световната фубтолна звезда Лионел Меси.

Потребителите могат да заявят смартфона и гривната на сайта www.mtel.bg, през оператор на *88 и в магазините на Мтел, Хенди и blizoo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *