post

Производителят на мрежово и комуникационно оборудване TP-LINK , препоръчва за началото на учебната година няколко устройства, които улесняват достъпа до информация. Освен рутерите от новият стандарт 802.11ac, рутерите dual band, мобилните маршрутизатори  и  Powerline адаптерите, новост в протофолиото от продукти на  TP-LINK са външните батерии powerbank за зареждане на таблети и телефони. Разгледайте няколко предложения и лесни решения които са полезни както в училище, така и у дома – като осигуряване на интернет достъп в пространствата където  Wi-Fi сигнала се губи, а LAN кабелите не са решение, или неограничен достъп до интернет независимо от местоположението.

TL-PB10400 – Голям капацитет за съхранение на енергия

Новият Powerbank TL-PB10400 е идеалният избор за всеки любител на технологиите. Устройството осигурява необходимата енергия за продължителната и безпроблемна работа на всяка мобилна джаджа. Оборудвана с два USB порта (5V/2A și 5V/1A), устройството позволява едновременно зареждане на две мобилни устройства. TL-PB10400 има множество защити за късо съединение, пренапрежение, претоварване, презареждане, прекомерно изтощаване и прегряване, което гарантира максимална безопасност при зареждане и предпазва свързаните устройства от евентуално увреждане. Новият powebank спомага за намаляването на излишната загуба на енергия по време на зареждане и същевременно гарантира енергийна ефективност до 90%. Когато джаджата работи с пълен капацитет, може да зареди един смартфон или таблет от 3 до 5 пъти, в зависимост от капацитета на батерията на зареждащото се устройство. TL-PB10400 е незаменимо и ефективно устройство за тези, които са непрекъснато в движение и се нуждаят от по-голяма свобода, като например студенти или учители. Разполага с вградено фенерче, което може да бъде особено полезно в много ситуации. TL-PB10400 ще бъде наличен на българския базар тази есен.

M5360 –2 в 1: комбинира  3G рутер и  Powerbank

TP-LINK M5360 може да се използва като 3G рутер за мобилна употреба както и за батерия за зареждане на различни устройства. Благодарение на батерията с капацитет 5200 mAh, моделът M5360 може да работи в режим на автономност между 16 и 26 часа за изпълнение на прости задачи като уеб браузване, електронна поща и  16 – 17 часа за тегляне на големи файлове или видео стрийминг. За по- голямо улеснение, устройството може да се презарежда чрез микро USB кабел от лаптопа, преносимото зарядно устройство или с помощта на включения адаптер. Вградената 5200 mAh батерия позволява на потребителите да използват своите телефон или таблет, навсякъде, по всяко време, без страх от изчерпване батерията на устройствата. Устройството разполага с иновативен OLED екран, предоставящ информация за работата на устройството като статистика за трафика, Wi-Fi режима, броя на потребителите, тип на мрежата (2G/3G), сила на сигнала, интернет свързаност, съобщения, ниво на батерията. M5360 е оборудван с micro SD слот който поддържа micro SD карти с обем до 32GB.

Archer C7 AC1750 – три пъти по-висока скорост за пренос на данни

Безжичният двудиапазонен Gigabit рутер TP-LINK AC1750 поддържа следващото поколение Wi-Fi стандарт 802.11ac и гарантира общ капацитет за безжичен пренос на данни от 1,75Gbps. С възможността за едновременна работа на честота 2.4GHz при скорост 450Mbps и на честота 5GHz при 1300Mbps , Archer C7 е перфектен избор за висококачествен стрийминг без накъсване, споделяне на екрана по време на работа, онлайн игри и други задачи, изискващи голям мрежов капацитет. Прости задачи като изпращането на електронна поща или браузването в интернет могат да бъдат осъществени през диапазона 2.4GHz, докато такива изискващи значителен капацитет като онлайн видео, онлайн игри и др. могат да се осъществят по същото време през диапазона от 5GHz, без да си пречат. Трите външни 5dBi антени, които обслужват предаването на честота 5GHz и трите вътрешни антени за 2.4GHz гарантират максимално безжично покритие и надеждност навсякъде, включително и в най-отделечените точки на дома, дворни пространства и т.н. Рутера е оборудван с един Gigabit WAN порт и четири Gigabit LAN порта, които гарантират много по-висока скорост от стандартните Ethernet мрежи. Моделът поддържа новия интернет протокол IPv6, което гарантира запазване на инвестициите, направени в мрежово оборудване.

TL-WDR4300

TP-Link TL-WDR4300 е мощен двулентов безжичен рутер , който комбинира скорост от 450Mbps на честота 5GHz с 300Mbps на 2,4 GHz и осигурява внушителна скорост за обслужване на много и различни приложения едновременно и може да се използва както в дома, така и за училище. Простите задачи като работа с имейл и сърфиране в интернет например могат да се извършват на 2.4GHz при 300Mbps, докато чувствителните към забавяния, като онлайн игри или HD видео стрийминг, могат да работят в 5GHz диапазона със скорост 450Mbps, като всичките тези операции се случват едновременно. С гигабитов порт и 800Mbps+ хардуерен NAT всички свързани в мрежата устройства ще разполагат с ултрабърз интернет, без забавяния и загуби на пакети. С двата USB 2.0 порта пък потребителите могат да споделят информацията както към флаш карти, така и към принтери, ftp сървъри и медиа плеъри.

TL-PA6010KIT – скорост до 600 Mbps

Комплекта от адаптери Powerline TL-PA6010KIT осигуряват интернет връзката в цялата къща и превръщат съществуващата електрическа верига във високоскоростна безжична мрежа. Без необходимост от кабели или сложни настройки, адаптера TL-PA6010 е идеален за мултимедиен стрийминг и изграждане на развлекателна мултимедийна домашна мрежа от всяка стая или помещение. Комплекта поддържа модерната технология HomePlug AV, TL-PA6010 осигурява на потребителите една стабилна връзка, поддържаща скорост на предаване на данни до 600Mbps и обхват до 300 метра*. Благодарение на AES криптирането, TL-PA6010 е най-доброто решение за свързване на всички съвместими устройства в дома, като компютри, игрови конзоли, IPTV декодери, принтери и сторидж устройства. Скоростта до 600Mbps осигурена от Powerline адаптерите, които са с по един Gigabit Ethernet (RJ45) порт, осигурява плавно предаване на множество HD видео потоци и може да се използва едновременно от няколко потребители.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *