post

Първите, които поръчат предварително флагманския смартфон, ще получат и смарт часовник

 

Отличаващ се дизайн, безкомпромисна производителност и революционна камера – това предлага на потребителите новият Huawei Mate 50 Pro. Флагманският смартфон вече се предлага на предварителна продажба от A1, като първите, които направят поръчка, ще получат и смарт часовник от висок клас.

Huawei Mate 50 Pro е със силен акцент върху мултимедията и особено – върху мобилната фотография. Неговата 50-мегапикселова XMAGE камера е с първата в света 10-степенна механична бленда. Чрез нея потребителите могат плавно да настроят диафрагмата от най-отворено положение с F1.4 – подходяща за изолиране на заснемания обект от заобикалящия го фон или за снимане при по-ниска осветеност, до F4.0, която гарантира равномерна острота на кадъра, по-малко цветови изкривявания и по-плавно движение при снимането на видео.

Налични са лазерен автофокус и оптична стабилизация. С тях разполага и телефото модулът, който предлага еквивалентно фокусно разстояние от 90 мм – идеално за портрети. 13-мегапикселовата ултраширокоъгълна камера също има автофокус и така с нея могат да се правят атрактивни макро снимки. Обективите са вплетени и в разпознаваемия Mate дизайн.

Селфитата побират всички желаещи да се включат с 18-милиметров (екв.) обектив и 13 мегапиксела, а сигурността на Huawei Mate 50 Pro е гарантирана от 3D TOF биометричния сензор, който се намира до предната камера.

Гледането на снимки и 4K видеа е удоволствие на 6,74-инчовия извит OLED дисплей. „Сърцето“ на смартфона е процесорът Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 4G, комбиниран с 8 GB оперативна памет. Интерфейсът е EMUI 13 с поддръжка на приложенията, аксесоарите и услугите от богатата екосистема на Huawei.

Батерията е 4700 mAh, като поддържа 66W бързо зареждане с кабел и до 50W безжично.

Huawei Mate 50 Pro ще се предлага за предварителна поръчка от A1 от 24 октомври до 6 ноември на цена от 85,99 лв. на месец или 1 789,99 лв. в брой с план Unlimited Ultra. Първите 20 клиенти, които го изберат, ще получат като бонус смарт часовник Huawei Watch GT3 с черна каишка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *