post

 

В допълнение към удобството, от което се нуждаете, килимът ще добави специална атмосфера към интериора. Всеки материал има своя собствена енергия и тактилност. Докосването на вълна, вискоза или коприна ще Ви даде напълно различни усещания – и е важно да изберете най-приятното за Вас.

Освен това материалът ще подчертае текстурата на мебелите и подовете.

Между другото, ако имате красив дървен под, не се страхувайте да го „скриете“ с килим. Текстурата на дървото се възползва само от това, че е съседна на правилно подбран килим, запълва се с нови цветове и става още по-благородна.
Когато избираме килим за интериор, нашите декоратори винаги вземат предвид сянката и текстурата на пода, така че полученият ансамбъл да изглежда перфектно. В резултат на това ще получите стилен интериор и целия комфорт, който един килим може да даде.

Не оставяйте покупката на килим “за по-късно”

Ако създавате интериор от нулата, започнете с килим. Това е много голямо и изразително парче, което може да обедини всички останали мебели и декор. Ще можете да започнете от модела, цвета и текстурата на вашия килим, като мамят, при избора на аксесоари и мебели. Интериорът ще се окаже замислен и хармоничен.

Намерете килим, допълнете го с подходящ текстил и декор и открихте формулата за перфектния интериор! Повярвайте ми, ще бъде лесно. За това как да настроим настроението за интериора с помощта на килим писахме в нашата статия.
Не забравяйте, че килимът не винаги трябва да е скъп, за да е правилният килим за съответното помещение..
В следващата статия ще Ви запознаем с модерните цветове на килимите за тази година. За да сме в крак с модата, килимите ни също.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *