post

През последните дни постът “Как да си намеря мъж програмист?” обиколи социалните мрежи като развълнува както майчинските групи, така и технологичното общество у нас.

В него млада онлайн потребителка споделя как след приключването на неособено щастлива връзка, има желание новият й мъж да е програмист, “не само заради високите заплати”, но и защото програмистите “обикновено са интелигентни и естествено могат да се оправят с компютри и телефони”.

От разказа на момичето става ясно още, че тя няма никаква представа къде да търси необвързани програмисти. Познанствата й с такива се ограничават до само един мъж, който обаче е “нисък и дебел”.

Въпросът й не остана без отговор като в мрежата се появиха множество съвети, които да подпомогнат дамите с подобни проблеми. Според съветите първото нещо, което дамите трябва да направят, е да се запишат на латино танци, тъй като “90% от необвързаните програмисти ходят там да си намерят непрограмист от противоположния пол”.

Втората препоръка към жените, които искат да свият гнездо с програмист, е да се запишат на курсове за програмиране като в най-лошия случай ще могат да си намерят по-добра работа, а от там и “достъп до безброй много програмисти”.

Други места, които е препоръчително момичетата, падащи си по IT, да посетят, са някои реномирани нощни клубове, както и клубове по бордови игри или ракетни спортове като тенис, скуош, федербал и други.

Програмисти споделят още, че по-голям шанс да пленят сърцето им имат дами, които не пушат и не пият, не вярват на врачки, астрология и хомеопатия, нямат пиърсинг и татуировки, както и не са вегетарианки или веганки.

А ще изместят ли българите с IT познания застаряващите инвеститори в предпочитанията на жените предстои да разберем.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *