post

 

Женското здраве е деликатно, особено в някои периоди от живота като менопаузата. Тогава, но и в много други моменти, е необходимо да се заложи на естествената подкрепа посредством натурални хранителни добавки. С богато си съдържание на витамини и минерали те ще подпомогнат общото здравословно състояние и някои конкретни заболявания, или хормонални нарушения. Те могат да послужат и за профилактика, която винаги е добре да бъде проведена навреме.

Как да поддържаме добро женско здраве

В интернет могат да се открият всякакви съвети и препоръки за това как да се сдобием с крепко здраве, красиви коса, нокти и кожа, добър тонус и устойчива нервна система. За целта е нужно да пием натурални хранителни добавки, които са специално предназначени за жени и притежават изцяло естествени съставки. Онлайн магазин Биотика ги предлага в голямо разнообразие и на ниски цени, също както и с оригинален произход, което гарантира тяхното качество.

С тяхна помощ може да се поддържа добър хормонален баланс, който зависи пряко от производството на естроген, чиито нива драстично намаляват с напредването на възрастта. Настъпването на климактериума е период, който е съпроводен с поредица от физически и психологически промени, през които жената би могла да премине много по-лесно, ако започне да пие подходящи хранителни добавки.

 

Biotica

Vitamins supplements in bottle on wooden table.

Какви натурални хранителни добавки да приемаме

По-здрави стави и кости, красива визия и добро общо здравословно състояние – всичко това може да бъде част от живота на жената в зряла възраст, която държи на това да изглежда и да се чувства добре. Следните продукти, които ще намерите и в онлайн магазина на Biotica ще помогнат за плавния преход през климактериума и други хормонални промени, настъпващи в женското тяло:

  • Турта – предпазва от болести по женската полова система и помага при безплодие;
  • Златен Корен – супербилка, която има много добро действие при силна умора и стрес. Оказва благотворно въздействие върху нервната система и е адаптоген;
  • Червена Детелина – използва се при хормонален дисбаланс при жените, защото е източник на естествени фитоестрогени. В някои случаи може да се използва и от мъже.

Хранителните добавки за жени са специално разработени за правилната работа на репродуктивната система и за постигането на добър хормонален баланс, който влияе на много нива. Имат натурален произход, уникален състав, качествени са и са достъпни на нормални цени, така че всяка една дама да може да си ги позволи. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *