post

Samsung Electronics представи новите серии климатици AR 5000, 7000 и 9000, които са с вградена Wi-Fi функция.

Освен елегантния си външен вид Crystal Gloss, новите климатици имат и уникален триъгълен дизайн, благодарение на който не само изглеждат по-добре, но са и много по-ефективни. Новите модели ще са налични в търговската мрежа у нас от месец април.

Функцията Smart Wi-Fi на новите климатици позволява да се управляват през смартфон или компютър.

Потребителите могат да включват и да изключват климатиците от мобилните си устройства, а така също и да настройват температурата на дома си до желаните градуси по всяко време, независимо къде се намират.

Прибирането у дома след пътуване за уикенда или след по-дълга ваканция вече няма да бъде свързано с неудобства – само с няколко команди от телефона можете да включите климатика и да затоплите или охладите жилището, за си осигурите необходимия комфорт.

Управлението на климатика през смартфона става чрез специално приложение за мобилни устройства.

Благодарение на приложението можете да регулирате колко време да работи климатикът и по този начин да спестявате енергия или да го изключите, ако случайно сте забравили, преди да излезете от вкъщи. Освен това можете да зададете на климатика си команда, която да ви напомня кога трябва да почистите филтъра.

Приложението има и възможност да помни предварително зададени функции и температури.

Функцията Smart Installation може да разбере дали климатикът ви е инсталиран правилно, а Smart Check автоматично открива и съобщава проблеми и спомага за лесното им поправяне, като отново използва приложението за смартфони.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *