post

Warner Bros представи първия трейлър на “Матрицата: Възкресения”, който разкри част от сюжета на дългоочакваната продукция на Лана Уашовски. Това е четвъртият филм от научнофантастичната екшън поредица, който феновете очакват с голям интерес.

Видеото анонсира завръщането на Киану Рийвс като Нео. Героят му първоначално изглежда не осъзнава кой всъщност е, дори приема сини хапчета и посещава терапевт. Както може да се очаква обаче, той започва да поставя под въпрос реалността и открива истината като се среща с Тринити (Кари-Ан Мос).

Във филма ще участват и Джейда Пинкет Смит и Ламберт Уилсън, които отново изпълняват съответните си роли като Ниоба и Меровингианската. Актьорите Хюго Уивинг и Лорънс Фишбърн обаче няма да се завърнат в познатите им роли на агент Смит и Морфей.

Триминутното видео е озвучено с песента “White Rabbit” на Jefferson Airplane. То показва и новите лица във филма – Яхия Абдул-Матийн, Джесика Хенуик, Приянка Чопра, Джонатан Гроф, Нийл Патрик Харис и др.

Премиерата на филма е планирана за 22 декември. Той също ще бъде достъпен в стрийминг платформата HBO Max в продължение на един месец.

Вижте повече в прикаченото видео:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *