post

Някога да сте влизали в отговорната роля на организатор, който трябва да се погрижи за наличието на озвучаване на събития? Ако отговорът е да, сте абсолютно наясно, че борбата е жестока, а целият процес може да се окаже истинско изпитание за нервната ви система и вътрешния ви душевен баланс. 

За да не изпитате никога травмата от идеално замислено мероприятие, провалено от не дотам идеално качество на звука, решихме да ви дадем единствения и възможно най-адекватен съвет, който да последвате в подобна ситуация: възползвайте се от услугите на професионалист. 

Светът е голям и спасение дебне отвсякъде, така че съвсем не е нужно да сте мултифункционалната ренесансова личност, която разбира от всякакви дейности и може да се справя с абсолютно всичко. Понякога най-мъдрата стъпка, която може да предприемете, е просто да “аутсорснете” на подизпълнител задачите, с които някой друг би се справил по-добре. 

С цел да допринесе за развитието на озвучителната сфера в страната и да даде на клиентите си лесен достъп до възможно най-качествената услуга, Анимес 3000 създаде Evento.Group – специализирана платформа не просто за озвучаване на мероприятия, а и за предоставяне на цялостно обслужване в областта на осветлението и видеозаснемането на мероприятия. Под вещото лидерство на ръководителя си Михаел Сладкаров брандът се развива все по-успешно, оставяйки зад себе си повече от десетилетие трудова дейност и хиляди доволни потребители под формата на гости или организатори на различните събития. 

За да получите персонализирана оферта за своето парти, конференция, тиймбилдинг, сватба или рожден ден, не е необходимо нищо повече от едно обикновено обаждане. Професионалистите от екипа на Evento.Group ще вземат нещата в свои ръце и ще ви спестят време, средства и нерви, планирайки и реализирайки всяка стъпка вместо вас. 

Защо една професионална фирма би се справила по-добре от вас със стандартно озвучаване на събития? Причините са много и съвсем очевидни:

  • Специалистите са инвестирали в точното оборудване, покриващо всички стандарти за качество на звука;
  • Фирмата разполага с обучени служители, притежаващи съответното образование и квалификации, подготвени DJ-и, както и тонрежисьори с дългогодишен опит;
  • Квалифицираните лица ще проектират и свържат всички части на озвучителната система по правилен начин, като няма да се уплашат и от най-предизвикателната в акустично отношение външна или вътрешна локация;
  • Подготвени консултанти ще ви дадат различни варианти и ценови опции, от които вие да изберете най-подходящата за вашите нужди и предпочитания.

Ангажирането на професионалисти за озвучаване на събитие, което е важно за вас, е мъдрото и правилно решение. Освен ако не сте запалени любители на технологиите от подобен характер, няма как да знаете каква е подходящата височина на звука, подходяща за атмосферата на мероприятието, която няма да смущава гостите ви, а напротив – ще допринесе за това да получите само добри отзиви за старанието си. 

Поднесен по съобразен начин, звукът може да повдигне настроението на присъстващите на събитието и да ги накара да забравят поне за кратко всичките си неволи. Умело подбрани, мелодиите могат да въздействат и да предизвикват желаните от нас реакции, така че защо да не се възползваме от подобна възможност? Изиграйте картите си правилно и гарантирано няма да останете разочаровани.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *