post

Като появила се наскоро марка на българския пазар, ксиаоми започна да придобива все по-голяма популярност между потребителите на смартфони. Следователно и появата на всякакви видове калъфи и кейсове за тези модели не се забави, което от своя страна ги прави още по-желани и достъпни за българския потребител. Повечето магазини, предлагащи аксесоари за смартфони, предлагат и калъфи за телефони xiaomi от всякакъв вид материал – TPU, пластмасови, силиконови и гумени. Какъвто и материал да изберете, той има предимства и недостатъци, които трябва да съобразите според собствените си нужди.

Дизайни

Клиентите могат да избират измежду различни дизайни, като например тип книга, тефтер или гръбче, създадени в различни модели, цветове и материи, като дори имате възможност да създадете кейсове по свой индивидуален проект.

Марката Xiaomi толкова бързо превзе пазара, че сега можете да откриете кейсове за почти всички модели от тази марка във всеки онлайн или физически магазин. Калъфите за телефон са неразделна част от него, като те са не само това, а стилни и красиви, като същевременно осигуряват и една перфектна защита от нежелани повреди. Цените им са достъпни и не се различават много от тези на останалите модели.

Какви кейсове се препоръчват за Xiaomi

Общо взето всеки един калъф, не само за Xiaomi, но и за всеки модел, е подходящ, стига да е точно за вашия телефон и на вас да ви харесва.

Фактът, че имате възможност да избирате от хиляди видове, цветове, материали и теми е достатъчно показателен, че съвсем спокойно бихте могли и сами да изберете най-подходящия за себе си и своя смартфон калъф.

Все пак от etuo препоръчват при избора на аксесоар да погледнете първо качеството на материала, от който е изработен калъфът, който желаете. Хубаво е той да е гумен, за да подсигури една добра защита при падане или хвърляне. Следващото, което е добре да съобразите при избиране на калъф за вашия телефон е цветът. По-тъмните цветове се цапат по-трудно, а и не се забелязва, ако случайно го надраскате. Но в крайна сметка, каквото и да изберете, важното е да ви харесва и да съвпада със стила ви. И разбира се да е удобен – все пак това е основен критерий.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *