post

„ИКОХИМИКИ БЪЛГАРИЯ“ ООД, водеща компания в Югоизточна Европа в областта на продуктите за почистване и дезинфекция, както и в предоставянето на техническа поддръжка в същата сфера, избра иновативното Cloud ERP решение на SoftOne за цялостната дигитализация на своята бизнес дейност, за да постигне постоянен растеж на компанията.

С внедряването на Soft1 Cloud ERP, ERP решение от последно поколение, „ИКОХИМИКИ БЪЛГАРИЯ“ ООД обединява финансовото си управление, както и системата за контрол на складовите наличности в една съвременна ERP платформа, която осигурява безпроблемно функциониране на бизнеса и сътрудничество между различни дейности и звена на компанията. По този начин Soft1 Cloud ERP позволява на „ИКОХИМИКИ БЪЛГАРИЯ“ ООД постоянно да наблюдава балансите на доставчиците и клиентите, и да получава актуални финансови и търговски отчети, за да има достоверна и задълбочена представа за напредъка на компанията.

Soft1 Cloud ERP предоставя връзка с всяко смарт устройство, позволявайки отдалечен достъп до данни и работа от всяко място и по всяко време, постигайки повишена ефективност на служителите и по-добро обслужване на клиентите. Освен това, неговата удобна за потребителя среда, съчетана с богати и абсолютно персонализирани функционалности, напълно отговаря на специфичните нужди както на компанията, така и на служителите, правейки ежедневните операции опростени, лесни и бързи.

ERP системата на SoftOne е проектирана да поддържа всички основни бизнес процеси на „ИКОХИМИКИ БЪЛГАРИЯ“ ООД от самото начало, което позволява на компанията да спести ценно време и пари, като същевременно позволява на нейния мениджърски екип да управлява и наблюдава цялата корпоративна информация, въз основа на детайлни данни и максимална сигурност.

„Ние в „ИКОХИМИКИ БЪЛГАРИЯ“ ООД сме много доволни от опита си с Soft1 Cloud ERP поради всички предимства, които платформата ни предлага, както и поради изключително лесния начин на използване. Сътрудничеството със специалистите от екипа на SoftOne винаги е експедитивно, ефективно и се отличава с висок професионализъм“, каза г-н Йоргос Калогиру, Мениджър координация на търговския отдел.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *