post

Според информацията, изтекла в Интернет пространството чрез iOS софтуерен ъпдейт, дългоочакваният последен модел на слушалките от серията Beats Solo на Apple – Beats Solo 4 – се очаква да бъде пуснат на пазара в САЩ през май 2024 г. Ориентировъчната цена ще е около $200, а цветовете за избор ще са три: син, розов и черен.

Настоящата най-актуална версия от серията Beats Solo са слушалките Beats Solo 3 Wireless, обявена официално през септември 2016 г., така че пускането на техния наследник Beats Solo 4 е събитие, което е на дневен ред от много време.

Според изтеклата информация, цитирана в редица международни технологични сайтове, безжичните Beats Solo 4 ще разполагат с USB-C конектор, 50 часа живот на батерията и иновативната опция за слушане с пространствено аудио, която създава усещане за по-плътен и реалистичен звук, заобикалящ слушателя от всички посоки.

В допълнение, слушалките Beats Solo 4 се очаква да притежават всички функционалности, характерни за серията. Чрез бутоните за лесно управление с двойно натискане на Beats “b” потребителите ще могат да пропускат песни, а чрез продължителното му задържане – да активират Siri. Единично докосване е сигнал за пускане, спиране или паузиране на музика, както и за отговаряне на повиквания.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *