post

OneLeaks и Smartprix предоставиха официални изображения на три цветови варианта на Realme 9 Pro и Pro+. Те показват разликите между трите цвята.

Midnight Black е цветът, който вече видяхме, а към него се присъедиянват Aurora Green и Sunrise Blue. Последните два изглеждат на петна, докато първият -не. И трите обаче използват гравиран слой за създаване на вълнообразни отражения.

По-внимателен поглед върху изпъкналостта на камерата потвърждава това, което вече знаехме – Realme 9 Pro+ ще има 50 мегапикселов основен сензор с OIS, докато обикновеният Pro ще получи 64 мегапикселова камера с по-малък сензор. Освен това двата модела ще имат по една селфи камера в отвор в горния ляв ъгъл на екрана.

От изображенията не става ясно, но моделът Pro+ ще има по-малък Super AMOLED дисплей – 6.43 инча с 90Hz честота на опресняване, докато Pro ще е с по-голям панел и по-висока честота на опресняване – 6.59 инча и 120 Hz.

Обикновеният Pro ще има странично монтиран четец за пръстови отпечатъци, което предполага LCD панел, докато Pro+ вероятно ще има четец под дисплея.

Разбира се всичко това са слухове и спекулации, а официалните подробности трябва да започнат да се появяват скоро. Преди няколко дни стана ясно, че Realme 9 Pro ще се захранва от Snapdragon 695 с 15% увеличение на производителността на процесора и 30% на графиката.

Pro ще има 5000 mAh батерия с поддръжка на 65W зареждане. Има и трети модел Realme 9 5G, който ще се предлага с 18W зарядно, както и още един – Realme 9i, който единствен ще е 4G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *