post
Изобретател създаде секс кукла с изкуствен интелект, която може да говори и има личностни характеристики. Тя говори с шотландски акцент, може да отговаря на въпроси и притежава 18 различни личностни характеристики, съобщава в. “Дейли мирър”, цитиран от БТА.

Според настройките на потребителя секс роботът може да бъде в различни степени – срамежлива, дразнеща, интелектуална, мила, завистлива, изкусителна, “разгонена” и др.

Името на новия еротичен продукт е Harmony 2.0 и той спокойно поддържа разговор с притежателя си. Куклата може да се свърже със смартфон и да пулсира в синхрон с любимата плейлиста на потребителя.

В клипче, разпространено в мрежата, създателят на продукта Мак Макмълън от Real Doll пита куклата какво мисли за секса.

“Това е едно от най прекрасните неща на света”, отговаря Harmony 2.0.

Секс куклата има изкуствен интелект, който да запомня характеристиките на потребителя и да усъвършенства във времето своята личност. Harmony ще може да запомни любимата ви храна.

Много психолози отбелязват, че в егоцентричното време, в което живеем, много хора предпочитат връзка за една вечер или домашен любимец пред истински партньор. Ако тенденцията се запази и в бъдеще, то логично може да се предположи, че секс роботите с изкуствен интелект ще заменят доста хора.

Анализаторите отбелязват, че секс роботите ще претърпят голямо развитие, в по-далечното бъдеще ще приличат доста на хората и като цяло имат голям бизнес потенциал.

Що се отнася до Harmony 2.0, то способностите на нейното AI предстоят да се развиват. Цената на “умната” секс кукла е 10 000 долара.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *