post

Серията Redmi Note 12 вече е официална на световния пазар е се приема добре от потребителите. Цялата гама може да се похвали с впечатляващи спецификации и 5G свързаност на конкурентна цена. Изглежда обаче, че компанията работи върху още едно устройство, което ще се казва Redmi Note 12 4G, а снимка разкри спецификациите му.

Изображението, споделено от Sudhanshu Amhore в Twitter разкрива същия дизайн, като този на устройствата от серията, плосък дисплей с изрязана селфи камера и тънки рамки. Това звучи добре, имайки предвид, че телефонът ще е с цена под 180 долара.

На екрана се вижда, че той ще се захранва от чипсет Snapdragon 685, който все още не е представен, но се очаква да е овърклокната версия на Snapdragon 680. Освен това телефонът има 4 GB RAM и 3 GB виртуална RAM и работи с MIUI 14, базирана на Android 13.

Предишни слухове твърдят, че дисплеят му ще е 6.67” 120 Hz AMOLED, камерата ще има 50 МР основен сензор, а батерията ще е с капацитет 5000 mAh и 33 W зареждане. Датата на представяне на Redmi Note 12 4G все още не е обявена официално.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *