PixelMedia.bg е новинарски сайт, посветен на информационните технологии, телекомуникациите, потребителската електроника, ИТ бизнеса и начина, по който иновациите влияят на образованието, здравеопазването, държавното управление и други значими обществени сфери.

Важно място е отделено на най-новите (disruptive) технологии като дроните, добавената реалност, споделената икономика, криптовалутите, Internet of Things и др. Именно тази всеобхватност допринася за уникалния облик на PixelMedia.bg и го превръща в сайт без конкуренция в българското интернет пространство.

Pixel Media е собственост на Лъкито ООД.

Адрес: ж.к. ЛОЗЕНЕЦ, КОЖУХ ПЛАНИНА No 3, вх. Г

Тел.: + 359 885 90 52 99; + 359 898 60 61 12

Мейл: office@pixelmedia.bg

Екипът

Мария Иванова

отговорен редактор

Мария е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно в списание b2b Magazine, сайтовете Livenews.bg, Livebiz.bg и др. медии. В момента е главен редактор на Kafene.bg и отговорен редактор на Pixelmedia.bg. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.

Катя Димитрова

журналист

Опитен журналист със стотици материали в сайтовете Investor.bg, Puls.bg, Offnews.bg, Uchi.bg, Teenews.eu, Avtora.com, вестник Сега, телевизия БиТ, агенция БГнес и др. Отявлена фенка на хубавите книги, хубавата музика, театър и разбира се на котките.

Мартин Дешев

журналист

Технологичен журналист от 2005 година. Работил е в сп. Digital, в. Капитал, Дневник, Vesti.bg и др. Харесва мобилните технологии, интернет, автомобилни и космически теми.

Владимир Василев

журналист

Владимир Василев е специалист в областта на бизнес софтуера и мобилните приложения. Интересува се от последните новости при мобилните технологии, бизнес софтуера, добавената реалност и Internet of Things.

Деян Дянков

основател

Въпреки че вече не работи в Pixelmedia.bg, Деян винаги ще остане част от екипа като създател и дългогодишен главен редактор на сайта. Има богат опит като технологичен журналист – пише професионално за техника и технологии от есента на 2000 година. Умението му да поднася увлекателно и на достъпен език дори най-сложните теми е подплатено със солидна академична подготовка (магистър по микроелектроника и информационни технологии). Кариерата му преминава последователно в PC Magazine, HiComm, PC World и Digital World. От лятото на 2009 година Деян Дянков работи върху проекта Pixel Media и през септември стартира сайта PixelMedia.bg с амбицията да го превърне в най-популярния български информационен портал за ИТ и потребителска електроника.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *