post

Balkan eCommerce Summit 2024 e изключително двудневно събитие за електронна търговия и дигитална трансформация, което събира бизнесите от екомерс индустрията на Балканите и Централна Европа

 

Неговият организатор Никола Илчев споделя “Очакваме над 2000 гости и посетители, около 150 изложители в експо зоната и близо 20 вдъхновяващи лектори, които ще споделят своя опит и знания с общността. Това ще бъде уникална възможност за обмен на идеи, създаване на нови партньорства и установяване на контакти в една от най-динамично развиващите се индустрии в света, но тук на Балканите, в София! 

С Balkan eCommerce Summit целим да създадем не просто събитие, а трибуна, от която да започне ускорено развитие на електронната търговия в региона и да предостави на участниците знания и инструменти, с които те могат да постигнат успех в своя бизнес. Очакваме конференцията заедно с екпо зоната да бъдат изключително вдъхновяващи, образователни и да дадат тласък на иновациите в сектора.”

От днес първите 100 билета са на промоционална цена. Всеки регистрирал се за Balkan eCommerce Summit 2024 получава участие в двудневната програма, обяд и напитки, както и достъп до ексклузивното парти след края на първия ден. Това е отлична възможност за всички участници да се свържат с бъдещи бизнес партньори и да разширят своята мрежа от контакти, без да се налага да обикалят всяка балканска страна по отделно.

Подробностите около прогамaта, лекторите и какво да очаквате през двата дни в Арена София ще бъдат обявени през следващите месеци, затoва следете активно: https://balkanecommerce.com/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *