post

Известният издател на видео игри Electronic Arts Inc. и автомобилната компания Renault са сключи споразумение, което ще позволи на играчите на компютърната игра The Sims 3 да интегрират предстоящата серия електрически автомобили на Renault в една от най-успешните поредици в развлекателната индустрия в Европа, Средния Изток, Африка, Латинска Америка и Азия.

Тази пролет концептуалната кола на Renault Twizy Z.E. ще бъде достъпна за безплатно изтегляне от The Sims 3 играчите в пакета Electric Vehicle Pack (EVP), който ще съдържа редица екологични предмети като слънчеви панели и вятърна мелница. Използването на EVP в The Sims 3 ще има положително отражение върху ин-гейм семейството на играча, като намали седмичните виртуални сметки за поддържане на домакинството.

„Това партньорство предлага бонуси за Renault и потребителите, които са уникални за днешния медиен пазар” – заяви старши вицепрезидентът по глобалните медийни продажби в ЕА Елизабет Харц. „Милиони играчи на The Sims 3 ще могат да си изтеглят концептуалните автомобили на Renault и да добият сериозни впечатления за марката, като същевременно получават действителна добавена стойност на геймплея.”

„Електрическите возила ще привлекат по-младите, социално отговорни клиенти и особено онези, които по-рано възприемат идеята” – каза старши вицепрезидентът по глобалния маркетинг в Renault Group Стивън Норман. „Това е ядрото на The Sims 3 общността и предоставя прекрасен, иновативен начин за представяне на марката Renault точно преди пускането на серията страхотни електрически автомобили.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *