post

През септември в Града под тепетата ще се проведе седемдесет и петото издание на Международния технически панаир Пловдив. Той е един от най-елитните бизнес форуми не само у нас, но и в цяла Югоизточна Европа.

Тази година организаторите са решени да направят събитието още по-атрактивно и модерно, като за целта основен акцент в програмата му ще бъде Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019 – на която ще бъдат представени последните иновации в областта на информационните технологии и телекомуникациите. Непременно отбележете датите от 23-ти до 28-ми септември в календара си, защото  дигиталната седмица ще предостави на всички интересуващи се от технологии, богата програма и вълнуващо изживяване. 

Програмата на това мащабно събитие е наситена с атрактивни събития, които се окачва да привлекат интереса на над 30 000 посетители тази есен. 

Типично в духа на Пловдивския панаир ще се проведе изложение на фирми. Този път обаче Digital Expo обещава да бъде много по-интересно, иновативно и различно от всичко до сега. Очаква се да  вземат участие над 600 водещи компании от страната и чужбина. Всяка от тях ще има специално изграден модерен щанд, където ще представи на присъстващите своите продукти. Представителите на фирмите ще разкажат повече за вълнуващия път на дигиталната трансформация, по който са поели и за ползите от прилагането на дигитални решения за бизнеса. 

Digital Expo ще даде възможност на изложителите да разширят разпознаваемостта на своя бранд, да срещнат потенциални партньори, клиенти и дори инвеститори. Ако и вие искате да станете част от изложението, все още имате шанс да го направите, но побързайте, защото местата са ограничени. 

По време на дигиталната седмица ще се проведат 13 конференции, които ще засегнат проблемите и дигиталните решения в сферата на дигиталните технологии, интернет маркетинг, умните градове, стартъпите, логистиката и т.н. В тях участие ще вземат едни от най-извените специалисти с дългогодишен опит. Очакват се над 250 лектори.

Посещението на 13-те конференции ще бъдат с  безплатен вход за всички записали се до 10-ти септември. 

Организаторите са подготвили и специално дигитално шоу, на което ще бъдат представени някои от най-интересните изобретения в областта на роботиката, нанотехнологиите, VR и др. Ако посетите събитието, непременно вземете с вас и децата си, защото за тях също ще има изненада -специални работилници, в които малчуганите ще могат да вземат участие и да се докоснат до вълнуващия свят на технологиите. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *