post

Microsoft тихомълком пусна Surface Duo официално. Компанията посочва, че Surface Duo е най-тънкато устройство до сега, а цената му ще започва от 1399 долара, като ще се доставя от 10 септември. Устройството обединява Microsoft 365 и пълната екосистема мобилни приложения за Android. То разполага с 8.1 инчов дисплей PixelSense Fusion, свързан с 360 градусова панта, която позволява да използвате 5.6 инчовия дисплей поотделно или заедно в различни режими.

Surface Duo се предлага с персонализиран Унифициран разширим фирмуер интерфейс (UEFI), който дава възможност за пълен контрол върху компонентите на фирмуера.

Устройстово се захранва от Snapdragon 855 с 6 GB оперативна и 128/256 GB вградена памет и има 11 мегапикселова f/2.0 камера, която може да заснема 4К 60fps видео. Твърди се, че идва с функции като portrait mode, super-resolution zoom и др. За всичко това се грижи 3577 mAh батеря с поддръжка на 18W бързо зареждане.

Surface Duo ще се предлага с приложения на Microsoft като Office, Outlook, Teams, OneDrive, Edge, OneNote, To Do, News и др.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *