post

Независимо дали става дума за телефон на Motorola, който е достигнал тези 1 милион точки в AnTuTu, или не, следващият флагман на марката определено е факт, а една бройка вече е в ръцете на генералния мениджър на Lenovo за Китай, който публикува неясен тийзър за него в Weibo.

Етикетът “публикувано от” на социалната мрежа сочи телефона като Moto Edge X30. Очакванията са това да бъде името на модела в Китай, докато за останалата част от света той ще се нарича Motorola Edge 30 Ultra.

Що се отнася до самия тийзър, GM споменава два панела от Gorilla Glass и хладно работещо “мощно вътрешно ядро”. По-рано този месец изтече пълният лъст със спецификации, така че можем да надникнем зад завесата.

Накратко телефонът ще се захранва от Snapdragon 8 Gen 1, ще има 6.67 инчов 1080р OLED дисплей с честота на опресняване 144 Hz, насторйка на камерата 50+50+2 мегапиксела и 5000 mAh батерия с 68W бързо зареждане.

Имайте предвид обаче, че е възможно известно объркване при течовете и X30 може да се окаже виниловият Edge 30, оставяйки името Ultra за друг модел. Съобщава се, че Motorola и Xiaomi са готови да пуснат телефони с 200 мегапикселови камери. Все още няма конкретна дата за представянето на Motorola Edge X30/Edge 30 Ultra, тъй като компанията очаква Qualcomm да обяви чипсета Snapdragon 8 Gen 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *