post

Онлайн бегемотът Amazon е на път да навлезе в още един развлекателен сегмент. Негови представители обявиха, че новата му услуга за стрийминг на видеоигри Luna вече е в етап на ранен достъп. Това става броени седмици след като компанията на Джеф Безос разкри, че прави такава платформа.

Стотици хиляди геймъри вече са кандидатствали да бъдат включени в програмата за ранен достъп. В нея обаче ще бъдат допуснати само малка част от тях. През следващите месеци предстои повече хора да получат покани.

Участниците в ранната фаза обаче ще имат и някои задължения срещу удоволствието да изпробват услугата още преди тя да е пусната официално. Те например ще трябва да дават на Amazon обратна връзка за различни бъгове или за своите впечатления от потребителския интерфейс и останалите аспекти.

Играчите през този период ще имат достъп до над 50 игри, които ще могат да играят пълноценно. В списъка са и заглавия като предстоящия хит Assassin’s Creed Valhalla. Услугата Luna работи на устройства Fire TV, на персонални компютри, Mac, както и за мобилните устройства iPhone и iPad. Тепърва предстои да бъде добавена и поддръжка за Android.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *