post

Неволните инциденти със скъпа техника се случват неприятно често и понякога се налага да похарчите значителна сума пари за ремонт.

Според експертите от сервизите на Toshiba, подмяна на твърдия диск на лаптоп струва средно около 180 евро, а ако дисплеят на лаптопа се счупи при удар, в някои случаи стойността на ремонта може да бъде близо 380 евро.

Ако пък се повреди LCD панела на телевизора, по-добър вариант е закупуването на нов телевизор, защото би било по-изгодно.

Макар всичко това да звучи тревожно, Toshiba спестява на клиентите си тези разходи. Компанията въведе уникалната гаранция No Matter What Guarantee, като единственото условие е продуктът да е регистриран на сайтаwww.nomatterwhatguarantee.com до 14 дни след покупката.

След регистрация Toshiba дава следното покритие:

– Случайна повреда: ако устройството е пострадало при непредвиден инцидент като падане, удар или разливане на течност. Ремонтът е безплатен, ако повредата пречи на устройството да работи

– Защита от кражба: подмяна на продукти, които са били обявени в полицията като обект на кражба и за които има издадени съответните документи

– Възстановяване на данни: възстановяване на данните от твърдия диск при физическа повреда, софтуерен проблем или вследствие на заразяване с компютърен вирус.

Пълните условия са налични на корпоративния уеб сайт на Toshiba.

Гаранцията No Matter What Guarantee покрива лаптопи, телевизори и таблети, закупени до 30 септември 2012 година.

Регистрирането за „No Matter What Guarantee” включва и регистрация за стандартната гаранция на Toshiba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *