post

 

В онлайн магазина на А1 започнаха предварителните поръчки за най-новите модели iPhone. Любителите на бранда ще могат да заявят своята бройка от моделите iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, както и iPhone 13 Pro Max до 7 октомври включително. На следващия ден, 8 октомври, официално започват и доставките. На A1.bg са налични общо 14 конфигурации, в зависимост от избраната комбинация на модела и обема на мястото за съхранение.

 

Традиционната кампания за предварителни поръчки на A1.bg е сред най-сигурните начини потребителите да са сред първите, които ще се сдобият с желаното устройство. Завършилите своята поръчка запазват бройката си и ще получат своя нов iPhone след 8 октомври с безплатна доставка, независимо в коя точка в България се намират. От телекома напомнят, че точната дата, на която ще пристигне устройството, зависи и от графика на куриерските фирми за обслужване на съответното населено място. Всички, поръчали устройство от серията в онлайн магазина на А1, ще го получат в комплект с оригинално зарядно.

 

Очаква се новите модели от серията iPhone 13 да предизвикат сериозен интерес у клиентите, тъй като с тях идват редица иновации. За пръв път тази година ще видим iPhone с внушителната памет от 1 терабайт. Такива версии ще се предлагат от Pro и Pro MAX моделите. Освен с повече памет, от Apple направиха заявка за сериозни подобрения в технологията на камерите. Батериите на всички модели в серията също са с увеличен капацитет, което ще позволи на потребителите да се възползват от новините си устройства без притеснения.

 

Разбира се, всички модели от серията са съвместими с мрежата от пето поколение на А1 – 5G ULTRA. Благодарение на нейната уникална за пазара в България технология, 5G устройствата в мрежата на А1 могат да достигат скорости над 1000 Mbps, а закупилите нов iPhone от кампанията за предварителни поръчки ще могат да се свържат с нея веднага с новия си телефон.

 

За да се възползват от наистина неограничена скорост и безкрай мегабайти, потребителите могат да закупят своя нов iPhone в комбинация с тарифен план Unlimited Ultra oт А1. Цените на iPhone 13 mini със 128 GB памет започват от 1289,99 лева в брой в комбинация с този тарифен план или 61,99 лева на изплащане. За класическия iPhone 13 със същата памет и същия тарифен план от А1 цената е 1469,99 лева в брой или 69,99 лева на месец.

 

Логично, по-големите модели с повече функции се предлагат на по-висока цена. iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max идват в четири разновидности с по 128 GB, 256 GB, 512 GB и 1 TВ място за съхранение. При избор на апарат със 128 GB памет от модела 13 Pro потребителите ще трябва да предвидят 1899,99 лева в брой или 89,99 лева на месец заедно с абонамента си за Unlimited Ultra. За същата конфигурация, но с Pro Max модел, цените стават съответно 2049,99 лева в брой и 97,99 лева месечно. Пълният списък с цените на устройствата, както и всички възможни комбинации между тарифен план, модел, цвят, обем на твърдия диск и начини на плащане могат да бъдат открити на сайта A1.bg.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *