post

Васил Лазаров е мениджър на фирма Вивекта БГ ЕООД. Тя е сред най-известните вносители на месо за България. Един от основните й партньори е най-големият преработвател на свинско месо в Европа и най-голям износител в света – Даниш Краун. Датската компания е стъпила на пазара в над 130 страни по света, а качеството на продуктите им се крие в повече от 100-годишната селекция на породите. Благодарение на Вивекта българският потребител има възможност да се възползва от висококачествено свинско и говеждо месо, каквото се предлага в западните държави.

Различните разфасовки, които Вивекта пуска на българския пазар, са предназначени както за нуждите на преработвателната индустрия, така и за пазара на едро и дребно. Фирмата осигурява доставки до всяка точка на страната, като разполага и със собствен транспорт.

Вивекта БГ ЕООД, управлявана от Васил Лазаров, си партнира също и с канадската мултинационална частна компания McCain Foods Limited – един от най-големите производители на бланширани картофи и картофени специалитети в света. Вивекта БГ ЕООД е официалният дистрибутор за България на техните продукти, както и на Urzante, Aretol, Silver Fern Farms, AFFCO.

Urzante, S.L. Испания е производител на традиционен, висококачествен и свеж зехтин, като е стъпила на пазара на повече от 60 държави в цял свят, сред които и България. Чрез дистрибутираните от Вивекта продукти българските потребители могат да се възползват от качеството на Зехтин екстра върджин и маслиново масло Романсе в различни опаковки.

Aretol d.o.o. произвежда широка гама замразени зеленчуци и плодове, като на нашия пазар можете да откриете замразени броколи, грах, зелен фасул, карфиол, както и различни миксове. Всички гаранция за качеството от Aretol.

Silver Fern Farms е новозеландска компания, основана през 1948-а година като кооперация на производители. На българския пазар фирмата предлага замразени агнешки продукти, замразено говеждо шкембе. Като една от най-големите новозеландски мултинационални кооперации, компанията предлага висококачествено агнешко, говеждо, еленско и овнешко месо, които са популярни по сял свят.

AFFCO е известна марка от Нова Зеландия, основана през далечната 1904-а година. За този дълъг период фирмата се е утвърдила на пазара, а за България тя осигурява замразени агнешки продукти и замразено говеждо шкембе. Днес AFFCO преработва и изнася повече от 150,000 тона месни продукти всяка година.

Васил Лазаров, Вивекта и всички техни партньори осигуряват на българския потребител висококачествени продукти от марки, които са предпочитани в целия свят.

3 thoughts on “Васил Лазаров е собственикът на Вивекта

  1. Pingback: Urzante – зехтин от Васил Лазаров за сияйна кожа

  2. Pingback: Васил Лазаров, Вивекта и качеството на европейското месо

  3. Pingback: Обичам зехтина на Васил Лазаров и Вивекта

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *