post

Всеки, който е гледал нашумелия напоследък сериал Westworld на HBO и след това е изпитал желание да прави секс с робот, днес има късмет. В Барселона, Испания се откри публичен дом пълен със секс роботи.

Lumi Dolls предлага четири модела, които всеки желаещ може да си запази за определен период от време. Благодарение на новата технология, Lumi Dolls се хвали, че нейните кукли са едни от най-реалистичните на пазара— и струват около 120 евро на час, което се равнява на около 127 щ. долара. Публичният дом предлага и други услуги, включително нощувки и възможности за двойки, но цените подлежат на договаряне. Резервациите се правят онлайн.

Всеки един от моделите се предлага с характеристика на куклата на страницата на Lumi Dolls, която съдържа описание на анатомията, творческото вдъхновение на куклата и какво да очакваш в стаята на куклите.

Една от куклите на име Аки, задава въпросът „Представял ли си си някога моменти на интимност с някой от анимираните герои, които харесваш?” В комплект с жизнената руса коса, големият бюст и това, което като че ли изглежда като слушалки от видео игра, Аки изглежда отговаря на популярните схващания за мечтата на феновете на аниме.

Със сигурност Lumi Dolls повдига много въпроси — какво да очакваме, какво ще бъде, как ще изглежда, да не споменаваме за етиката и за щастие, уебсайтът не включва FAQ страница как ще се случва всичко това.

sex robot aki cyber sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *