post

SEO иноваторът и интернет предприемач Нейл Пател ще изнесе безплатен уебинар на 11.02.2014 г. (вторник) от 19:00 ч., за всички интересуващи се от последните тенденции в онлайн маркетинга, start-up вълната, оптимизацията за търсещи машини и т.н.

Изявата на Нейл Пател е по покана на организаторите на Bulgaria Web Summit 2014 – конференцията за Технологии, Бизнес и Уеб Вдъхновение, която ще се проведе на 31 май и 01 юни 2014 г. в Интер Експо Център, София.

„Роден съм с дарбата да генерирам трафик към уебсайтове.“, казва в интервю за Forbes 28-годишният предприемач, който се отличава с нестихваща енергия и десетки идеи, които бързо намират своята реализация. Последният му start-up KISSMETRICS, е една от най-бързо развиващите се компании, предлагаща платформа от ново поколение, която анализира потребителското поведение и е предназначена за нуждите на малкия и среден бизнес. Сред успехите в автобиографията му могат да бъдат открити компаниите Advantage Consulting Services (ACS), Crazy Egg, Hello Bar и др.

„За нас е от изключителна важност да запознаем българските интернет ентусиасти, предприемачи и компании със световните тенденции и най-интересното от уеб“ – коментира Богомил Шопов, организатор на Bulgaria Web Summit 2014. „Смятам, че уебинарът на 11.01.2014 г., който дава старт на серията от събития в нашата едногодишна лекционна програма, чиято кулминация ще бъде на 31 май в София, е повече от добро начало.“

Програмата на конференцията WebSummit България 2014 г., която през тази година ще празнува 10 годишен юбилей, е повече от впечатляваща. Българската аудитория ще получи възможност (благодарение на генералния партньор на събитието Superhosting и спонсорите SEOM, Smashing magazine, Кanbanize, Bgerp, Nebosystems, Github и World Domination) да се срещне с някои от най-влиятелните имена в технологичните среди, между които – Витали Фридман, Smashing Magazine, Danish Khan, Github, Петър Найденов, eCommera, Honza Kral, Elastic Search, Невен Боянов, Боян Джумаков и др.

Местата за събитията са ограничени, затова е добре да запазите своя билет още днес на адрес: http://bulgariawebsummit.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *