post

VIVACOM ще защитава компютрите на своите потребители. От началото на следващия месец всички настоящи VIVACOM Net пакети ще се предлагат с лицензирана антивирусна защита ESET NOD32 antivirus.

Софтуерът става автоматична част от VIVACOM Net пакета и ще е валидна, както за бъдещите, така и за настоящите потребители на интернет плановете на оператора, без допълнително заплащане.

ESET NOD32 дава висок клас защита от широк спектър постоянно еволюиращи заплахи като вируси, червеи, троянски коне, шпионски, рекламен софтуер и др.

Антивирусната програма е достъпна за абонатите на VIVACOM на адресhttp://my.contact.bg/, от където може да бъде изтеглена безплатно.

При тарифните планове VIVACOM Net Sprint, VIVACOM Net Turbo, както и DUO тарифите – Net+TV и Net+Mobi, клиентите получават безплатен лиценз за антивирусния софтуер за един компютър.

Потребителите, които искат да осигурят защита на до три компютъра, ще могат да избират между плановете VIVACOM Net BIZ 15, VIVACOM Net BIZ 20,VIVACOM TRIO Biz или VIVACOM LINK Biz.

В момента VIVACOM е най-бързо развиващият се интернет доставчик на българския пазар, чиито потребители надхвърлят 350000. VIVACOM Net се отличава с надежден и сигурен достъп до световната мрежа, има постоянна скорост на връзката дори и в пикови часове, еднаква скорост, както за български, така и за международни сайтове, лесна инсталация и 24-часова поддръжка на безплатния телефон 123.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *