post

Слуховете отдавна сочат, че Apple работи върху второ поколение на своите безжични слушалки от висок клас AirPods Pro. Твърди се, че те ще бъдат представени скоро, а нови течове може би разкриват и точната дата, на която ще се случи това.

Според Марк Гурман от Bloomberg и известният анализатор Минг-Чи Куо, новите слушалки ще се появят на пазара през 2022 година. Въпреки това нито един от двамата не предложи повече подробности за датата. Нов теч обаче, намеква за това.

Още през юни @FrontTron посочи, че AirPods Pro 2 ще дебютират през второто тримесечие на 2022 година. Сега източникът е преразгледал твърдението си и уточнява, че слушалките ще се появят през третото тримесечие на следващата година.

Q3 за Apple обикновено се състои от 92-дневен прозорец между 1 юли и 30 септември. През последните няколко години компанията обикновено представяше новите си модели iPhone през септември. Това означава, че следващата година AirPods Pro 2 най-вероятно ще дебютирарат заедно с iPhone 14, най-вероятно някъде между 11 и 23 септември.

Що се отнася до това какво да очкваме от новите AirPods Pro 2, те ще са с по-компактен дизайн. Apple ще премахне съвсем стърчащото стъбло на слушалките и ще ги направи по-закръглени, така че да пасват добре в ухото. Освен това се очаква компанията да добави сензори за движение, което ще донесе повече фокус върху техните възможности за проследяване и фитнес. Има съобщения и за калъф с MagSafe зареждане, който е със сертификат IPX-4 за водоустойчивост.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *