post

И през април 2017 г. клиентите на планове SMART и SMART Call на VIVACOM ще могат да добавят допълнителни пакети с 50% отстъпка.

Промоционалната оферта дава възможност на абонатите срещу 1 лев на месец да удвоят мегабайтите си, включени в пакета за пренос на данни. Така например, потребител на план SMART L ще получи още 4 000 MB и ще разполага с общо 8 000 MB само за 1 лев месечно.

Освен допълнителни мегабайти към своя пакет, клиентите на SMART и SMART Call могат да добавят и допълнителни минути за разговори в страната. 1 лев на месец струва пакет от още 750 минути към национални мрежи, а пакетът с добавени неограничени национални разговори към всички мрежи ще бъде на цена от 4 лева месечно.

Промоцията е валидна и за пакети +International от линията SMART или SMART Call. Абонатите на тарифните планове имат възможност да добавят до 150 допълнителни минути за разговори към мобилни и фиксирани оператори в ЕС, Турция, Русия, САЩ, Канада, Израел. Месечният абонамент започва от 2,90 лева за +International S и достига до 7,90 лева на месец за +International L.

Клиентите на SMART и SMART Call ще ползват 50% отстъпка за допълнителните пакети през първите една година от договора при подписване на нов 24-месечен абонамент за плановете.

Повече информация за промоцията и продуктите и услугите на VIVACOM можете да откриете на www.vivacom.bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *