post

Новият флагман на Huawei, чиято световна премиера се състоя само преди две седмици на Световния мобилен конгрес в Барселона (Mobile World Congress), идва в България на 30 март, но националният телеком VIVACOM стартира предварителните заявки за телефона още от 15 март.

Заявката става като се попълни специална форма на сайта на VIVACOM в периода между 15 и 26 март: www.vivacom.bg/bg/huawei-p10.

Предварително заявилите желание за покупка ще имат възможност да се сдобият с устройството 3 дни преди пазарната му премиера. Всеки, който закупи устройството предпремиерно от 27.03 до 29.03.2017 ще получи и премиум пакет с аксесоари – външна батерия, usb кабел с адаптер Type-C, зарядно за кола и селфи стик с трипод.

Още при представянето пред фенове и специалисти на Световния мобилен конгрес в Барселона лидерът сред смартфоните на бранда – Huawei P10, привлече вниманието с подобрената основна камера, която отново е двойна – 20 MP и 12 MP и е разработена от Leica. Едната улавя цветовете, а другата “черното” и “бялото”. Двете камери работят заедно, за да превърнат всяка снимка в професионален шедьовър.

Смартфонът впечатлява също със своя елегантен дизайн – металният корпус обгръща 5.1“ Full HD дисплей, който прави изображенията, снимките и видеата още по-живи и наситени. Huawei P10 осигурява удобство и бързина за притежателите си със 64 GB вградена памет и осемядрен процесор – четириядрен 2.4 GHz & четириядрен 1.8 GHz. Операционната му система е Android v7.0 (Nougat). За още по-голямо удобство на притежателите си, моделът е снабден със сензор за пръстови отпечатъци.

Повече за новия флагман четете тук.

Gift Box 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *