post

Елегантен, стилен, с изчистен дизайн и мултифункционални характеристики, новият часовник Moto 360 впечатлява не само с визия, но и с богатство от приложения. Само българският телеком сред операторите предлага умния аксесоар от ново поколение.

Създаден в мъжка и дамска колекция, Moto 360 работи със смарт устройства, давайки възможност за получаване и моментален преглед на съобщения, имейли и нотификации от социални мрежи. Умният часовник е снабден с функция Voice control, приложение за проследяване на сърдечния ритъм и изразходените калории, Shazam, както и Google Play Apps. Moto 360 се свързва със смартфони с операционни системи Android 4.3 и по-високи версии, както и с iPhone.

Кръглият LCD дисплей на модела е покрит със специална защита срещу надраскване, а допълнително удобство е възможността да се ползва и под вода. Батерията на часовника издържа около ден, а зареждането на модела става лесно, благодарение на стилната поставка. Освен за работа, Moto 360 е предпочитан избор и за забавление, като позволява слушане на музика през модерни Bluetooth слушалки.

Moto 360 разполага с 4GB вътрешна памет, 512MB RAM и двуядрен 1.2GHz процесор Qualcomm Snapdragon.

Елегантният аксесоар с метален корпус вече се предлага в магазините на VIVACOM с план Smart XL за 2 години за 319,90 лв. в брой или за 14,90 лв. на месец.

Повече информация може да откриете на www.vivacom.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *