post

Телекомът VIVACOM съвместно с образователния канал Da Vinci Learning ще дадат възможност на малчугани и родители да опознаят по развлекателен начин същността на науката.

От тази есен каналът Da Vinci Learning ще може да бъде гледан от платформите на VIVACOM. Освен със своите предавания, телекомът и образователният канал за цялото семейство подкрепят дейността на специализираната научна лаборатория в Учебния корпус на Музейко. Лабораторията ще бъде единственото място в София, където с истински учени и специално разработени програмни дейности за различните възрасти, децата ще могат да преживеят чудесата на науката.

В лабораторията ще се провеждат занимания по физика, химия, инженерство, научни работилници и експерименти. Така децата ще могат да вникнат в науките, чрез личния си опит и ще усвоят практически подход към тях. Благодарение на подкрепата на VIVACOM, все повече деца и родители сега ще могат заедно да насладят на вълнуващи, образователни преживявания чрез онлайн платформите пред малкия екран, или чрез личен опит в рамките на лабораторията.

Освен лабораторията в Учебния корпус, телекомът и Da Vinci Learning подкрепят и забавни научни експерименти в Музейко, създадени от неговите Музейковци. Експериментите забавляват посетителите на музея с чудесата на химията и физиката, като по увлекателен и разбираем начин насърчават децата да трупат нови знания.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *