post

Toshiba Europe GmbH демонстрира прототип на своята нова U серия телевизори Ultra HD 4K на IFA 2014, преди официалното представяне на продукта през 2015 г. Тъй като компанията е една от първите производители на Ultra HD модели на пазара, новата серия ще притежава последните иновации и технологии на Toshiba, включително по-модерен MediaGuide Replay, CEVO Picture и HEVC  поддръжка. Всички нови модели ще са с премиум, тънък дизайн, като в същото време ще предлагат изключително детайлна картина с резолюция до четири пъти над Full HD.

По-подробни детайли за новата U серия телевизори ще бъдат обявени малко преди официалната премиера в Европа през 2015 г. Дотогава серията може да бъде видяна в зала 21а на IFA 2014 в Берлин.

Персонализирано записване с невероятна гъвкавост
Новата U серия ще бъде първият Ultra HD модел на Toshiba, който ще включва функцията MediaGuide Replay – интелигентна персонализирана услуга за автоматична препоръка – първоначално представена в серията L74 на Toshiba. Освен препоръки на предстоящи предавания за запис, които се базират на досегашните навици за гледане, моделите от серия U ще включват значително еволюиралия MediaGuide Replay с нови интелигентни възможности и иновативни функционалности. Част от тези функционалности ще засилят потребителското преживяване, когато телевизорът се свърже с устройство, например таблет, като в същото време ще се добавят нови интуитивни функции, които позволяват по-голямо удобство, независимо от мястото за ползване – у дома или навън.

Дълбочина на зрителното изживяване
Невероятната яснота на Ultra HD екрана става дори още по-ясна чрез въведената от Toshiba технология на картината CEVO Picture. Тя показва контрастно и силно видимо съдържание, благодарение на по-модерната система за подсветка. Дълбочината на детайла и наситеността са подобрени, благодарение на употребата на по-широк LED и по-богата цветова гама. Чрез чипсет технологията за възстановяване – част от CEVO Picture – цветността и яркостта, които се губят по време на процеса на записване, поради компресиране, могат да бъдат възстановени към тяхното оригинално състояние. Всички тези елементи се комбинират, за да доставят на потребителя значително по-добро преживяване при гледане, до последния детайл.

Вижте повече в Ultra HD
Новата U серия телевизори на Toshiba ще поддържа последният стандарт за видео декодиране, HEVC1, което ще позволи възпроизвеждане на Ultra HD съдържание чрез интернет стрийминг, USB или SD карти и ще позволи по-добра съвместимост при възпроизводство на 4K/60p съдържание. Като резултат, чрез тези методи, потребителите ще могат да гледат филми с висока резолюция и друго съдържание в невероятни детайли и жива картина.

Новата U серия ще се появи в модерен и стилен дизайн, който ще допълни идеално всяко съвременен дом. С тънка метална матова лайсна, U серията притежава модерна хром стойка за още повече елегантност.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *