post

Красотата на TikTok несъмнено се крие в кратките, забавни клипчета, но нов доклад сочи, че компанията, стояща зад приложението обмисля голяма промяна.

TikTok е започнала да предлага на някои потребители възможността да качват триминутни видеа, което е доста повече, в сравнение със стандартните 60 секунди. Тестовете са в ранна фаза и промяната е достъпна само за избрани потребители, което означава, че повечето от вас няма да забележат разлика, освен ако не се натъкнат на някое от по-дълтите видеа. Изглежда промените се случват през последните няколко седмици, за което свидетелстват не голям брой постове в Twitter.

Увеличавайки ограничението до три минути, TikTok дава на феновете си повече пространство за създаване, но това крие и много рискове. Промяната може да отнеме част от уникалността на приложението, която го направи толкова успешно. Предполага се, че именно заради това компанията я въвежда толкова предпазливо, изследвайки реакциите на потребителите. Все още няма официален коментар от страна на TikTok, който да потвърди, или отрече въвеждането на триминутни видеа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *