post

Новият флагмански смартфон Galaxy S7 ще запази външния вид на своя предшественик. Основната разлика ще е в производителността, съобщава корейският сайт Yonhap.

Samsung Galaxy S от следващо поколение ще получи леко увеличен дисплей – 5,2 инча срещу 5,1 при сегашния S6. Освен това, в устройството се очакват технологии за разпознаване на силата на натиска върху екрана, слот за карта-памет и вградена батерия.

Според пазарни наблюдатели, потребителите са харесали дизайна на Galaxy S6 и Galaxy S6 Edge, затова производителят вероятно ще го запази и в новия апарат. Samsung ще акцентира върху производителността, но засега моделът на процесора, оперативната памет и другите характеристики, ускоряващи работата на устройството, са неизвестни.

Galaxy S7-2

От The Korea Times потвърждават, че Samsung ще наблегне основно на производителността на Galaxy S7, като подобри в частност екрана и камерата, както и като добави някои програмни функции.

Galaxy S7 се очаква да бъде представен официално на Mobile World Congress 2016 (22–25 февруари) в Барселона, а продажбите на смартфона ще започнат през март.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *