post

Смята се, че Samsung се подготвя за старта на своята серия Galaxy S21, тъй като може да пусне трите модела по-рано от обикновено – през януари. Въпреки, че компанията не е обявила нищо официално, слуховете за серията стават все по-упорити и дизайнът на триото се появи в интернет пространството. Сега ключови спецификации на Galaxy S21 Ultra бяха добавени към вече известната информация.

Според доклад на 91Mobiles, Samsung Galaxy S21 Ultra ще разполага с динамичен 6.8 инчов AMOLED дисплей с 2К резолюция, висока честота на опресняване от 120 или 144 Hz и извити ръбове, докато останалите два модела ще са с плосък дисплей.

Камерата на S21 Ultra ще е със 108 мегапикселов основен сензор, но подробности за другите сензори не са известни. Предната камера ще е 40 мегапикселова, а батерията ще е с капацитет 5000 mAh и може да поддържа 60 W или 66 W технология за бързо зареждане.

Серията Galaxy S21 вероятно ще се захранва от Snapdragon 875 или собствения чипсет на компанията Exynos 2100, в зависимост от региона. Според предишни слухове, устройствата може да бъдат обявени в началото на януари 2021 година, но все още няма точна дата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *