post

Samsung вече предлага на пазара в България UV Sterilizer – иновативен и компактен уред, произведен от ITFIT, създаден за Samsung, който стерилизира ежедневно използвани предмети. UV Sterilizer предлага и функция за безжично зареждане и не само дезинфекцира смарт устройства, а и други предмети с честа употреба като химикалки, очила или четки за зъби.

Докато се дезинфекцират телефон или Buds, например, при отваряне на капака, зареждането не спира – отварянето спира само дезинфекцията. С размери на вътрешната част от 196 х 96 х 33 мм., UV Sterilizer е подходящ за предмети с различна големина, а времето за дезинфекция е 10 минути.

UV стерилизаторът е чудесен начин за премахване на всички нежелани бактерии, които може да са се натрупали по време на сутрешното пътуване до работното място. Краткото време за стерилизация го прави идеален за употреба няколко пъти през деня за по-голяма сигурност и чистота. Благодарение на неговия приспособим според размерите на предметите дизайн, той може лесно да стерилизира и кутийката за съхранение на слушалките, както и самите слушалки.

UV стерилизаторът разполага с двойни UV светлини, което му позволява да стерилизира дори тънки предмети, каквито са очилата. Неговата UV-C светлина убива до 99% от вредните бактерии като Е. coli, Staphylococcus aureus и Candida albicans. UV Sterilizer е наличен в търговската мрежа на мобилните оператори, както и във веригите за потребителска електроника в бял цвят на цена от 79 лева.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *