post

Предварителните поръчки за новия фаблет на Samsung, Galaxy Note 8 вече започнаха в цял свят, а продажбите му ще стартират на 15 септември – опасно близо до датата, на която се предполага, че Apple ще представи своя десети юбилеен iPhone.

Все пак става въпрос за най-големия производител на смартфони в света и въпреки очевидната прилика между Note 8 и S8+, той със сигурност ще се радва на добри продажби.

След фиасконо на миналогодишния модел Note 7, чиято батерия предизвика изтеглянето му от пазара, компанията се надява да реализира над 11 милиона продадени бройки, а това наистина звучи амбициозно.

Батерията, вложена в Note 8 е значително по-малка от тази на неговия предшественик и устройството е преминало многостепенни тестове за сигурност, за да може да гарантира безопасността на потребителите, а енергоспестяващия Snapdragon 835, ще компенсира разликата в капацитета. В последния си разговор с пресата Ди Джей Кох спомена, че гарантира сигурността на батерията, като обещава, че неексплозивния й буфер, ще поддържа над 95% от капацитета си дори и след две години употреба.

Всичко това със сигурност би трябвало да насърчи недоволните и дори изплашени от Note 7 потребители, да се доверят на неговия наследник, а в допълнение те ще получат и голяма отстъпка при покупката му. Все пак ще видим как ще се развият нещата следавщия месец и какво ще покажат финансовите отчети след края му.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *