post

PixelMedia.bg предлага първия по рода си календар с косплей моделки. За всеки месец от годината е избрано красиво момиче, облечено в уникален косплей костюм и с характерните за стила аксесоари. Календарът съчетава оригинални косплей сюжети и герои с провокираща въображението атмосфера.

Косплей е японска субкултура, която набира все повече фенове и у нас. Участниците изработват специални костюми, за да пресъздадат герои от любими филми, комикси и видео игри, най-често вдъхновени от манга и аниме културата.

Думата „косплей” идва от английското словосъчетание “costume play” и е вид пърформанс изкуство. Постепенно косплейърите формират субкултурно общество, чиято идея е свързана с обличане на костюми и разиграване на сцени, вдъхновени от героите, с които се отъждествяват.

Първият по рода си календар с косплей моделки се издава от технологичния сайт PixelMedia.bg и включва фото сесии на Вени Венкова, Мария Братоева и Габриела Стоева. Фотограф е Велин Петков.

Календарът може да се поръча със заявка на е-mail: info @ uchi.bg. Цената е 12 лв., а доставката е за сметка на клиента.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *