post

OPPO проведе събитието INNO Day 2020 с тема “Leap into the Future”, по време на което представи нов концептуален телефон, AR очила и приложение за AR. Компанията обяви новата си стратегия “”3 + N + X”, където 3 се отнася до трите основни технологии за услуги, хардуер, софтуер и услуги, N представлява редица основни възможности на OPPO, сред които AI, сигурност и поверителност, мултимедия и взаимосвързаност, а X се отнася до водещи и диференцирани технологии и стратегически ресурси, като технологията за зареждане със светкавица.

Концептуалният телефон OPPO X 2021 се отличава с гъвкав дисплей и структурно подреждане, като предоставя на потребителите по-естествено иинтерактивно изживяване. Той се предлага с трите собствени технологии на компанията, включително силовия агрегат Roll Motor, 2 в 1 плоча и саморазработения Wrap Track високоякостен екранен ламинат. Слушалката разполага с 6.7 инчов дисплей, който може да се трансформира в 7.4 инчов.

OPPO AR Glasses 2021 възприемат нов сплит дизайн, което ги прави компактни и почти 75% по-леки от предшествениците си. Устройството е изградено с оптичното решение Birdbath, подобряващо завладяващото изживяване и разполага с разнообразни сензори, вкючително старео камера с рибешко око, един ToF сензор и една RGB камера. Те могат не само да поддържат редица естествени взаимодействия чрез смартфон, базирани на жестове и пространствена локализация, но и да извършват триизмерната пространствена локализация в рамките на милисекунди.

Приложението CybeReal AR, което се захранва от технология за пространствено изчисление в реално време, позволява локация с висока точност и разпознаване на сцената и се поддържа от трите основни технологии на OPPO. Те включват възстановяване на света до сантиметри, локализация с висока прецизност в реално време и OPPO Cloud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *