post

Дългоочакваният OnePlus 8T най-сетне е факт. Устройството идва с 6.55 инчов 2400 х 1080 AMOLED дисплей със 120 Hz честота на опресняване, но без извивки, което би трябвало да го направи по-устойчив на падане.

Компанията посочва, че самият дисплей има най-висока точност на цветовете от всички смартфони, с проста забележима цветова разлика от около 0.3. Той може да достигне 1100 нита и има 8192 нива на яркост за преходите между различни среди. Процесорът на OnePlus 8T е Snapdragon 865, но една от най-интересните му характеристики може би е зареждането. Телефонът ще се доставя с новото зарядно на компанията Wrap Charge 65, което може да го зареди напълно за до 39 минути. Компанията допълва, че OnePlus 8T е оборудван с 12 температурни сензора и чип за криптиране в адаптера на кабела, за да поддържа температурата на зареждане на безопасно ниво, докато използва 68 W заряд.

OxygenOS 11 добавя някои страхотни функции, въпреки че част от тях няма да са достъпни до ноември. Интересни нови предложения за постоянно включен дисплей – интеграция с аватари на Bitmoji, контурно изображение на ваша снимка, което може да се използва за черно-бял тапет в режим на готовност. Има и режим Insight AOD, компанията си партнира с ученици от Parsons School of Design, за да създаде нов скрийнсейвър, който ви показва кога отключвате и използвате смартфона, добавяйки прорези към цветна линия, минаваща нагоре и надолу по дисплея.

Системата от четири камери изглежда по-добре, след като компанията е изместила масива в горния ляв ъгъл. Тя съдържа 48 мегапикселов основен сензор с оптична стабилизация, нов монохромен сензор за подобряване точността на изображенията, 16 мегапикселов ултраширок обектив и нов 5 мегапикселов макро сензор.

OnePlus 8T ще се предлага в две нови цветови опции – Aquamarine Green и Lunar Silver, като последната има матов ефект, докато първата според компанията дава блестящ ефект, който помага да се прикрият досадните петна от пръсти. Устройството ще бъде достъпно на 23 октомври, а предварителните поръчки вече са в ход, като цената му в САЩ е 749 долара за конфигурация с 12 GB опиративна и 256 GB вградена памет.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *