post

Производителят на аксесоари Olixar е започнал вече да се подготвя за новото поколение iPhone, което ще дебютира през септември. Компанията изглежда е уверена в размера и разположението на квадрантана формация на основната камера на iPhone XI, за която отдавна се носят слухове.
Очаква се двата премиум модела iPhone XI и XI Max да имат тройна задна камера, а наследникът на iPhone Xr – двойна, но и при трите модела, сензорите ще са разположени в изпъкнала квадратна формация и Olixar вече произвежда кейсове, които ще паснат на това разположение. Снимки на тези кейсове бяха публикувани от Mobile Fun:

Всщъност няма гаранция, че iPhone Xiще изглежда точно така, но от друга страна производителите на аксесоари получават точни данни, възоснова на които създават макети, точно пасващи на размерите и дизайна на бъдещите смартфони, за да могат да се подготвят с кейсове за тях, така че има голяма вероятност слуховете до момента да се окажат истина през септември, когато ще видим новото поколение iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *