post

 

RTX 2060 предлага невероятни графики, Ray Tracing и AI за PC на десетки милиони геймъри от цял свят

NVIDIA пуска графична карта NVIDIA® GeForce® RTX 2060 с революционната архитектура на NVIDIA Turing. От 15 януари графичната карта ще е достъпна за милиони геймъри по целия свят.

Графичната карта RTX 2060 осигурява изключителна производителност за най-съвременните игри с подобрена графика чрез технологията Ray Tracing и AI възможности. RTX 2060 ще се продава за 309 евро и ще предлага нови нива на производителност и функции, които досега са били налични само за висококачествените графични процесори.

RTX 2060 е с 60% по-бърз от най- популярното GPU на NVIDIA от предишното поколение- GTX 1060 и надминава представянето на GeForce GTX 1070 Ti. С Turing RT и Tensor ядра, можете да играете Battlefield V с Ray Tracing при 60 кадъра в секунда.

RTX 2060 ще бъде достъпна в световен мащаб от 15 януари и може да бъде закупена от упълномощени производители и партньори на NVIDIA.

“Геймингът от следващо поколение започва днес за милиони геймъри от целия свят ”, заяви основателят и изпълнителен директор на NVIDIA- Йенсен Хуан, който представи RTX 2060 в началото на CES. Геймърите, които използват PC-та, са взискателни, а RTX 2060 поставя нов стандарт в това отношение – конкурентна цена, отлична производителност и Ray Tracing технология в реално време, която намалява разликите между филми и игри. Това е отправна точка за геймърите и за нашата индустрия.”

 

Силата на Turing

RTX 2060 идва с основен ъпгрейд на основния стрийминг мултипроцесор, за да управлява по-добре изчислителните задачи на съвременните игри. Той поддържа едновременното изпълнение на операциите floating point и integer, адаптивна shading технология и нова архитектура за унифицирана памет (два пъти повече кеш-памет от своя предшественик). Модерните игри могат да използват тези функции, за да постигнат до 2 пъти по-висока производителност от GTX 1060 GPU.

RTX 2060 е снабдена с 6GB GDDR6 памет, 240 Tensor ядра и 52 терафлопа Deep Learning процесорна мощ, която подобрява производителността на игрите чрез функция, наречена Deep Learning Super Sampling (DLSS).

DLLS създава невронна мрежа за извличане на многомерните характеристики на рендираната сцена и комбинира детайли от множество кадри, за да изгради висококачествено крайно изображение. Резултатът е ясен образ, подобен на този в рендирането в облака, но с подобрена цялостна производителност.

 

Очаквайте скоро Battlefield V с DLSS

Electronic Arts и DICE скоро ще издадат актуализация за Battlefield V, която ще включва поддръжка на DLLS и оптимизации за рейтрейсинг в реално време. Комбинацията от DLLS и рейтрейсинг позволява на геймърите да се наслаждават на зашеметяващо качество.

Тестовете показват, че производителността на комбинацията RTX, DLLS и проследяване на лъчи осигурява същия брой кадри в секунда, както в случай, че рейтрейсингът е дезактивиран.

 

Инструменти за заснемане и споделяне с GeForce Experience

RTX 2060 разполага с GeForce Experience™, приложение, което прави компютърните игри по-лесни за достъп, предлагайки „in game“ функции, като:

 

  • NVIDIA Highlights — която автоматично улавя най-добрите моменти в игрите. Най- новите игри, които разполагат с “Highlights” са: Deuterium Wars, Dirty Bomb, Dying Light: Bad Blood, Europa (Ring of Elysium), Extopia, GRIP, Hitman 2, Insurgency, Sandstorm, Justice, Knives Out PC Plus, Lost Ark, Shadow of Tomb Raider, Switchblade и X-Morph: Defense.

 

  • NVIDIA Ansel — позволява на геймърите да заснемат зашеметяващи картини по време на игра. Най- новите игри, които разполагат с Ansel са: Deep Rock Galactic, GRIP, Hitman 2, Insurgency Sandstorm, Ride 3 и Shadow of Tomb Raider.

Геймърите могат да споделят любимите си снимки и да участват в ежемесечни конкурси с помощта на  Shot with GeForce.

 

  • NVIDIA Freestyle—позволява на геймърите да персонализират изображения от игрите с технологиите за последваща обработка. Най-новите филтри могат да превърнат геймплея или изображения в маслена живопис или да придадат вид, на изображенията като от филм от 80-те години.

 

Бъндъл с Anthem, Battlefield V

За ограничен период от време, геймърите, които закупуват графичната карта GeForce RTX 2060 или настолен компютър с RTX 2060, ще получат една от игрите Anthem или Battlefield V, по техен избор. Промоцията е валидна за повечето региони по света.

 

Цени и наличности

RTX 2060 ще е налична от 15 януари за системите предлагани от Acer, Alienware, Dell, HP и Lenovo, както и от други световни производители на системи.

Персонализираните карти, включително stock-clocked и overclocked във фабриката, ще бъдат достъпни от 15 януари чрез доставчици като: ASUS, Colorful, EVGA, Gainward, Galaxy, Gigabyte, Innovision 3D, MSI, Palit, PNY и Zotac.

Също на 15януари, RTX 2060 stock-clocked Founders Edition – проектирана и съсдадена от NVIDIA – ще е налична на www.nvidia.com.

Страницата Flickr NVIDIA предлага изображения на всички продукти GeForce.

За да сте в течение с NVIDIA

Абонирайте се за блога NVIDIA и последвайте компанията във Facebook, Twitter, LinkedIn и Instagram, а видеоклипове за NVIDIA, можете да гледате в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *